PROPRIETATEA INTELECTUALA

 • Conținutul acestui site (textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile sau orice alte materiale prezente pe site), sunt protejate de legea dreptului de autor și de alte reglementări legale, în domeniul proprietății intelectuale și sunt proprietatea SC RANID STAR SRL  sau a partenerilor săi.
 • Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial sau integral sau modificat fără permisiunea exprimată, prin acord scris, de reprezentanții legali ai SC RANID STAR SRL. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informațiilor de pe acest site, fără acordul scris al reprezentanților legali ai SC RANID STAR SRL, poate atrage răspunderea civilă sau penală.
 • Adresa de e-mail pentru semnalarea oricăror probleme legate de proprietatea intelectuală este  contact@watchmaker.ro

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 • În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat, îl puteți returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condițiile de vânzare de pe factură.
 • Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile este valabilă doar pentru produsele livrate prin curier.
 • Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC RANID STAR SRL sau la sediul firmei, cheltuielile de returnare fiind suportate de către client.
 • Returnarea trebuie făcută astfel încât să poată fi urmărită locația produselor în caz de litigiu.
 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). În cazul în care ați achiziționat mai multe produse de același fel, nu puteți returna decât un singur produs desigilat, iar restul trebuie să fie sigilate.
 • Important: dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi vândut ca și produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul, acest fiind reexpediat clientului pe cheltuiala acestuia. Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (ex returnări repetate).
 • Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport și cele de rambursare a contravalorii.

 

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC RANID STAR SRL acordă o mare importanță protejării datelor tale cu caracter personal. Societatea noastră, nu transmite datele personale în afara țării. Ele sunt folosite doar in scopurile pentru care au fost prelucrate: facturarea produselor comercializate si expedierea produselor la clienți. Datele cu caracter personal, sunt stocate de societatea noastră, timp de 2 luni, pentru transport  şi pentru eventuale reclamații si retururi. Temeiul colectarii datelor cu caracter pesonal este obligatie legala, prevazuta in Codul Fiscal si intocmirea Declaratiei 394.

 1. Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal: daca datele pe care le-ati furnizat, sunt incorecte sau incomplete, puteti sa ne contactați pentru a le modifica.
 2. Dreptul de acces la datele cu caracter personal: aveți dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține SC RANID STAR SRL  în legătură cu dvs.
 3. Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal: in anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către SC RANID STAR SRL  a datelor dvs. cu caracter personal.
 4. Dreptul de a restricționa utilizarea datelor dvs. cu caracter personal: adica, dreptul de a obține, din partea societății noastre, restricționarea prelucrării datelor in anumite situații reglementate expres de lege.
 5. Dreptul de ștergere: SC RANID STAR SRL urmărește să prelucreze și să păstreze datele dvs. doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem. În cazul în care considerați că vă păstrăm datele mai mult decât este necesar ne puteți contacta pentru a le șterge.

 

INFORMAȚII DIVERSE

 • Preturile afișate conțin TVA.
 • Discount-urile se acordă în funcție de cantitatea comandată și calitatea colaborării.
 • Termenul de garanție variază în funcție de produsul achiziționat.
 • Transportul se face prin curierat rapid.
 • Costul transportului este suportat de client.
 • Datele personale sunt confidențiale și sunt necesare pentru facturare și livrare. Prelucrarea datelor personale colectate prin formularul de comanda, se face strict cu respectarea Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.