Ai o problemă cu ceasul tău? Vino și vei pleca fericit de la noi!

Odată la un an trebuie evaluată condiția ceasului, etanșeitatea, acuratețea, aspectul. Mecanismul este scos din carcasă verificat și reglat, carcasa și brățara sunt spălate după care mecanismul este montat la loc și se verifică etanșeitatea ceasului.

Watchmaker.ro este o afacere în dezvoltare cu 11 locații în țară, de reparații ceasuri, care se mândrește cu servicii de calitate. Ceasornicarii noștri au căpătat experiență și certificare, susținând probe de lucru pentru branduri renumite, dintre care amintim: Omega, Breguet, Longines, Hamilton, Tissot, Certina, Calvin Klein. Pentru o revizie generală sau orice reparație minoră ca înlocuirea curelei, Watchmaker.ro este aici pentru a vă ajuta.

Oferim servicii de reparații ceasuri, revizii generale ceasuri mecanice și quartz, înlocuiri baterii, telescoape, geamuri, curele și brățări. Reparăm ceasurile la cele mai înalte standarde, reparăm toate mărcile de ceasuri.

Servicii ceasornicarie

REPARAȚII CEASURI

Reparăm ceasuri de orice tip! Dacă ai o problemă cu ceasul tău, te așteptam în una din cele 6 locații din țară pentru o diagnosticare.

ÎNLOCUIREA BATERIEI

Experiența acumulată cu diferite mărci de ceasuri și datorită aparaturii performante ne ajută să îţi înlocuim bateria în cateva momente.

ÎNLOCUIRE CUREA SAU BRĂȚARĂ

Ai o curea deteriorată sau pur și simplu dorești o schimbare? Te putem ajuta cu înlocuirea curelei sau a brățării ceasului tău.