MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Plata prin card

Produsele din magazin se pot achita online cu cardul, însă, se acceptă doar următoarele carduri: VISA, MasterCard şi Maestro.

2. Plata ramburs

Plata în numerar, se efectuează integral în momentul livrării produselor la domiciliu, la comisionarul care a efectuat livrarea.

3. Plata prin transfer bancar – în cazul solicitării exprese a clientului

Plata prin ordin de plată, se face doar în baza facturii proforma emise de SC RANID STAR SRL, în urma confirmării comenzii dvs. Livrarea produselor se face după confirmarea plății. Datele necesare efectuării plăţii cu ordin de plată, se vor regăsi pe factura proforma.

Toate prețurile afișate pe site, în cataloage, broșuri sau pliante, conțin TVA.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile, în condiții de fluctuație a pieței valutare.
_

LIVRARE

Este posibil ca, în cazul în care există o cerere mare pentru un anumit produs, stocul să se epuizeze, astfel încât termenul de livrare a produsului să fie mai mare. În această situaţie, veţi fi notificat pentru fiecare caz în parte. Dacă noul termenul de livrare nu vă este convenabil, puteţi anula comanda dumneavoastră în termen de 5 zile lucratoare de la plasarea acesteia. Pot apărea situaţii în care, în locul produsului comandat, să vă propunem un produs înlocuitor. In acest caz, livrarea se va face doar cu acordul Dumneavoastră.

Produsele comandate sunt livrate prin curier rapid, cu plata ramburs. In acest caz, se va factura un cost de transport si rambus de 18,00 lei / comandă

În cazul livrării cu ramburs, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului în prezența curierului. Dacă există nereguli, înregistrați-le împreună cu curierul într-un proces verbal, pe care îl expediați apoi pe adresa noastră.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor.

Ne puteți contacta zilnic, de luni până vineri, între orele 10 şi 22, la telefon 0721 909 059 sau e-mail: contact@watchmaker.ro !